La gestió de residus amb valor social

El model de gestió de residus amb valor social promogut per Solidança, ha resultat ésser un model d’èxit en el que cada dia aposten més municipis. Aquest model suposa un benefici ambiental i social, promovent una correcta gestió dels residus i la seva PxR (preparació per la reutilització) alhora que incentiva la creació de llocs de treball d’inserció sociolaboral per a persones que es troben en situació de vulnerabilitat social.

La Fundació Solidança actua a la província de Girona a través de l’Empresa d’Inserció ADAD L’Encant, realitzant el servei de gestió del residu tèxtil des de fa més de vint anys a través del Programa Roba Amiga, i des de 2021 també amb la gestió del residu voluminós porta a porta a diferents municipis de la comarca del Gironès.

Aquest model de gestió s’implementa a altres serveis promoguts per la Fundació a la província de Barcelona amb una de les plantes de PxR de residu tèxtil més grans de Catalunya situada a Sant Just Desvern, conjuntament amb la gestió del residu RAEE, un model de gestió de deixalleries de tercera generació impulsat per l’entitat, i del servei de gestió de residus voluminosos a domicili a la ciutat de Mataró.


Sant Just Desvern – Girona – Olot 
solidanca.cat

Skills

Posted on

31 de març de 2023

Cistella0
La cistella està buida.
Continuar comprant